06 – 184 267 32 info@anneluoma.nl
Selecteer een pagina

Mijn werkwijze

Drie stappen die we samen doorlopen

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek (op locatie of per video) van anderhalf uur kun je me je zorgen en wensen voorleggen. Daarna vertel ik over de verschillende opties en mogelijkheden. Na het gesprek stuur ik je nog een mail met een voorstel. Je kunt hier rustig over nadenken.

l

Plan maken

We maken samen een gedetailleerder plan over de uitvoering van het project. Vaak gaat het om een kortdurend project, bijv. het uitzoeken en ordenen van inhoud van dozen of kasten, het afvoeren van overtollige spullen en het opnieuw inrichten van de ruimte.

Aan de slag!

 

Hiervoor maken we een paar  afspraken. De lengte van een afspraak bepalen we samen en is afhankelijk van jouw energieniveau. Met mijn Volvo V70 kan ik heel wat spullen naar het afval scheidingsstation brengen.

Dingen die ik ook doe

R

Ik kan je ook helpen met een voorsortering, zodat je zelf makkelijk een familiearchief, een boekproject of een fotoalbum kunt samenstellen.

R

Werkplekcoaching, takenbeheer en timemanagement behoren ook tot mijn expertise.

R

Ik volg de ethische code van mijn beroepsvereniging Nbpo (www.nbpo.nl). Mijn dienst kan in vele gevallen bekostigd worden uit een PGB.

“Ik gooide nooit iets weg van mijn kleding, dat vond ik zonde. Toen ik geen plek meer in de kast had, legde ik kleren op stoelen, de bank en op het laatst zelfs op de vloer. Van Anne hoorde ik, dat de ‘vloerkast’ ook door vele anderen in gebruik is. Door mij gelukkig niet meer: onder haar begeleiding heb ik afstand gedaan van alles wat niet meer paste en alvast combinaties gemaakt die klaar hangen voor verschillende gelegenheden. Zo heb ik nooit meer stress van ‘ik heb niets om aan te trekken. “

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

9 + 8 =